Info voor architecten en ontwerpbureaus

Uw partner voor de integrale aanpak van uw projectAU-XX_NRL-HEADQUARTERS_FLAT-MOON_01A

Studiebureau, integrator én realisator voor

energiebesparingbeveiliging – bewaking – netwerken – leefcomfort

Is het u te doen om een nieuwbouw, of om een fundamentele modernisering, of om functies en systemen in uw bedrijf, of om een belangrijk project voor collectiviteiten, sociale woningbouw, openbare gebouwen, overheidsinstallaties?

In al die gevallen behoren elementen als energiebesparing, beveiliging en bewaking, elektrische en elektronische netwerken én een eigentijds leefcomfort beslist tot uw problemen.

Het enige juiste antwoord op dit soort complexe opgaven is: een polyvalente, geïntegreerde oplossing. Dat noemt men vandaag ook “one stop shopping”.

Die wil Rooselaer Technics u bieden. In de vorm van een partnership zonder nonsens, zonder franjes. Wij gaan met u in zee vanaf het eerste contact en de voorstudie, tot de uiteindelijke realisatie en indienststelling.

Voor architecten, studiebureaus, ontwerpers en bouwheren

BE-OEKENE_PRIVRES_BUZZE_02Voor uw volgende project kunt u ons vrijblijvend raadplegen. Dit op alle vakgebieden waar wij actief zijn.

- energie
- comfort
- veiligheid en beveiliging
- videofonie
- bewaking en toegangscontrole
- HVAC
- communicatienetwerken

Omtrent onze competenties en onze diverse officiële vergunningen kunt u ons steeds contacteren, wij bezorgen u graag de documenten.

U kunt er ook onze referenties op nalezen, zo hoort u het eens van… uw confraters !

Share