Archives

Verlichting

BE-MERELBEKE_PRIVRES_MULTIPLE-TRIMLESS_09

Wij bieden u een zeer breed gamma verlichtingsarmaturen. Voor ieders budget en eisen zowel qua functionaliteit als design. Vindt u het door u gewenste merk niet terug in de volgende opsomming? Contacteer ons, de kans is groot dat we het u ook kunnen bieden!

Optimalisatie al dan niet bij (ver)bouwing 

Voor de optimaliatie van uw verlichting kan u een beroep doen op ons voor een verlichtingsstudie of het opstellen van een verlichtingsplan. Dat kan ook gebeuren zonder (ver)bouwingswerken. In dat geval wordt uw huidige verlichting geëvalueerd. Na afloop krijgt u advies voor de aanschaf van de lampen en eventueel armaturen diede beste verlichting opleveren met een minimum aan verbruik. Dit wordt ook wel relighting/relamping  genoemd.
Rooselaer Technics kan dus zowel uw armaturen installeren als uw lampen aanleveren!

merkenAU-XX_NRL-HEADQUARTERS_FLAT-MOON_01A

soortenNL-XX_KAROS_SMART-LOTIS_03

  • binnen/buiten
  • LED, TL, spots, …

specifiek aanbod voor

Moderne designverlichting op kantoor

  • voor privéwoningen
  • voor exclusieve panden
  • voor huisvestingsmaatschappijen
  • voor kantoren en bedrijfsgebouwen

Relighting – relamping

Relighting en relamping zijn ingrepen om het energieverbruik door verlichting te beperken. Bij de eerste worden enkel de lampen vervangen. Bij relighting worden ook nieuwe armaturen geïnstalleerd zodat nog zuinigere lampen kunnen worden gebruikt.

Relighting - RelampingRelamping

Relamping is de minst ingrijpende manier om het energieverbruik te verminderen. Hierbij worden enkel lampen vervangen. Door de innovaties qua lampen kan u op deze manier veel geld besparen. Gloeilampen en/of spaarlampen kunnen vervangen worden door nieuwere technologie met bvb. LED’s. Maar ook voor buislampen zijn er nieuwe, zuinigere alternatieven. Bij relamping gaan we gebruik maken van uw bestaande armaturen.
In gebouwen met veel lichtpunten is dit echter een hele klus, vandaar dat uw bedrijf hiervoor een beroep kan doen op Rooselaer Technics.
Gloei- en spaarlampen kunnen hierbij vervangen worden door LED-lampen.

Relighting projectRelighting

Door niet enkel de lampen maar ook de verlichtingsarmaturen te vervangen kan u nog meer besparen. De nieuwste en zuinigste lampen hebben immers andere fittings. Indien u hiervan gebruik wil maken moeten de armaturen dus worden vervangen.
Rooselaer Technics kan instaan voor de levering en plaatsing van een breed gamma aan verlichtingsarmaturen, afhankelijk van de toepassing. Functionele verlichting in opslag- en productieruimtes tot design in burelen. Voor al uw noden qua verlichting en energiebesparing kan door ons een voorstudie gemaakt worden.

Voorstudie

U wenst als bedrijf te besparen op energiekosten? Dan kan u bij ons terecht om te bekijken op welke manier u dit het efficiëntst aanpakt.

In functie van het gestelde doel en het beschikbare budget wordt de voorstudie worden opgemaakt. Wij gaan samen met u na welke noden er zijn qua verlichting (welke lichtsterkte is op welke plek nodig?). Vervolgens gaan we op zoek naar de oplossing die de meest energiezuinige is. Hierbij houden we rekening met uw budget. Op die manier worden uw verlichtingskosten zoveel mogelijk teruggedrongen.

Ook de uitvoering wordt door ons verzorgd. Uiteraard kan ook het verbruik van verwarming in de studie worden opgenomen.

Ja, contacteer mij aub in verband met een relamping/relighting opdracht

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag